Lianne

Mijn werk concentreert zich rondom het thema lichaam en beweging, vooral dans.

Het lichaam weet zich op veel manieren uit te drukken. In dans is dit voor mij heel krachtig. Het raakt me, het pakt me, laat me verlangen en beleven. Het komt van binnenuit, heel diep en puur.
Zoals een danser zich helemaal geeft in zijn spel van beweging, zo beleef ik zijn dans op het doek. Een spel van hard en zacht, van vloeiende bewegingen en rechte lijnen, van ritmes en vrije expressie.
Het schilderen is mijn expressiemiddel. Het leert mij los te laten, te voelen, te experimenteren: het beleven van mijn eigen dans.

Mijn schilderijen zijn kleurrijk. Afhankelijk van mijn gevoel en beleving gebruik ik een primair pallet, zachte kleuren of werk ik juist met kleurcontrasten. Ik ben altijd op zoek naar een dynamiek tussen verschillende beeldelementen.
Ik werk meestal vanuit een serie, met doeken van een meter bij een meter. Met soms ook een groter of een kleiner doek. De doeken staan hierbij wel op zichzelf.

Dans kan overal plaatsvinden. Mijn liefde voor de natuur, laat mij de dans ook naar buiten brengen. De prachtige beelden van kleuren, lijnen en vlakken, zijn een mooi podium voor de danser.

Mijn atelier bevindt zich aan de Bloklandstraat 93 te Rotterdam.
Loop gerust eens bij mij binnen. Op woensdag en vrijdag ben ik in mijn atelier aan het werk. In het weekend ben ik ook regelmatig aanwezig. Soms heb ik op deze dagen afspraken buiten de deur. Wilt u niet voor een gesloten deur staan, bel dan vooraf even op.